Steal the style/ Fura look-ul

        Sper ca ati inteles mesajul corect si nu va ingrijorati deja privitor la furtul pe care trebuie sa-l comiteti. Nu, relaxati-va si hai sa descifram impreuna misiunea. E vorba mai degraba de a ne lasa inspirate sau ghidate de stilul nepieritor al unor vedete. Probabil ca le cunoasteti deja numele, dar inca nu ati incercat, sau nu ati reusit sa redati eleganta, feminitatea lor. Nimic mai simplu: ideile de mai jos o sa va usureze alegerea.

       Fashion icons: Jane Birkin, Marilyn Monroe, Grace Kelly

      Marilyn Monroe - Cuvine cheie: stilul sau respira feminitate; haine mulate; asocieri de culori rosu, alb, negru, pastel, bej. Rochia cu decolteu, bulinele, pencil skirt(fusta creion); un fular din blana(de preferinta de culoare alba); tocurile inalte, accesorii frumoase.


       Grace Kelly - Cuvinte cheie: stilul clasic si romantic; culorile pastel; un mantou clasic(un mantou camel); accesorii feminine si elegante, o pereche de manusi albe; un fular de matase; fuste clasice, mulate, de lana.
       Jane Birkin - Cuvinte cheie: Diva anilor '60-'70; stilul relaxat, boem, natural, retro; un t-shirt/o camasa alba; jeansii; rochiile albe, lungi; fustele mini si pantalonii scurti; cizmele lungi, mulate/ sau de cowboy, accesorii simple, din piele.