To be beautiful...

        ...To be beautiful is the birthright of every woman, zicea Elizabeth Arden; eu as mai adauga ca si barbatii au acelasi drept, pur si simplu pentru ca toti au dreptul de a se simti bine, frumusetea fiind mai mult o stare de spirit decat o gama de caracteristici si masuri, esaloane si marimi...

Acum sa trecem si la unele "ajutoare" care ne dau senzatia de a fi mai aproape de acest drept al frumusetii: astazi am ales crema de opt ore de la Elizabeth Arden: Eight Hour Cream Skin Protectant(Fragrance Free). Este unul din produsele clasice de la Elizabeth Arden, originalul a aparut prin 1930  si a devenit imediat un succes, datorita unei combinatii reusite de ingrediente, cum ar fi: petrolatum, acid salicilic si vitamina E.

Noul produs, dupa cum arata si numele este fragrance free, dar eu as zice ca nu e zero fragrance free, adica are un miros destul de lejer, si suportabil:).

Cu ce scop as folosi eu aceasta crema: in primul rand daca avem pielea uscata pe alocuri, il puteti aplica pentru noapte de exemplu; eu am incercat sa-l aplic si pe toata fata, dar chiar daca necesita foarte putin produs, pielea ramane destul de lucioasa si trebuie sa folositi mai multe servetele pentru a inlatura excesul, daca doriti sa va machiati, sau nu doriti sa creada lumea ca v-ati uns cu untura:).
E util si la modelarea sprancenelor si le mai da si un luciu pe deasupra:); hidratant pentru buze, highlighter pentru pometii obrazilor sau pleoape, pentru a calma iritatiile pielii dupa epilare, sau daca pielea s-a cam "copt" la soare:). Sunt sigura ca puteti sa-i gasiti si alte folosinte si astept si sugestiile voastre:)!