Herborist, o noua gama de produse cosmetice avantgarde/ Косметика Herborist

   Ritualurile asiatice de frumusete sunt in sfirsit disponibile in noua gama de produse cosmetice de lux: Herborist. Personal sunt super entuziasmata si ard de nerbadare sa va impartasesc si voua produsele pe care le-am testat si care mi-au placut enorm de mult:)!!!

Eu am testat: discovery kit, care continea urmatoarele produse:

1. Tai Chi Masks - Black Mask -  folosita la prima etapa pentru a purifica si curata pielea, se lasa 3-5 minute, se inlatura cu apa calduta:)
2. Tai Chi Masks - White Mask -  hraneste si aduce prospetime pielii, un ten luminos, am aplicat-o imediat dupa Black Mask si am lasat-o in jur de 5 minute:)
3. Revitalizing & Firming Eye Cream -  O crema pentru ochi pentru a revitaliza si intari pielea sensibila din jurul ochilor, inlatura cearcanele, ridurile, decongestioneaza ochii umflati si amelioreaza circulatia.
4. Revitalizing & Firming Day Cream - pentru un ten radios, suplu, fara riduri:)! Am folosit-o dupa cele 2 masti enumerate mai sus:) si am ramas foarte satisfacuta de efectul acestei creme:) - Pielea era ca la bebelusi, dulce si catifelata:)!!!

Daca aveti posibilitatea sa calatoriti, puteti sa va procurati aceasta gama de cosmetice in urmatoarele tari: http://www.herborist-international.com/point-of-sales