Rochia cea mai sexy a sezonului


Jennifer Aniston intr-o rochie neagra de piele, de la Celine.

     Niciodata nu putem avea prea multe haine din piele. Si acest lucru se pare ca l-au inteles si creatorii de moda. Versace si Ralph Lauren au ales varianta cea mai sexy: rochia neagra scurta, cu detalii din piele de sarpe. Varianta cea mai trendy ramine insa rochia anilor '60, de piele. Acest model il gasim la majoritatea caselor de moda: Acne, Celine, Calvin Klein, etc.

   Rochia supersexy, din piele e cu siguranta cu mult mai potrivita atunci cind e vorba de distractie, decit pentru o intilnire de afaceri:). Totusi, cu ce putem sa o asociem?
Chiar daca ni se pare prea scurta, gasind curajul necesar o putem imbraca si in timpul zilei:). Cum? La o pereche de colanti si un pulover subtire, pe gat, devine imediat cu mult mai decenta si chiar calduroasa in zilele reci de toamna.
O alta regula de aur e sa nu avem si rochie de piele si geaca de piele, sau cel putin sa nu fie de aceeasi culoare, pentru ca putem fi usor confundate cu eroii din Matrix:).
Contrastele de materiale vor crea o tinuta cu mult mai atragatoare, asa ca lasati friu liber fanteziei si combinati piele cu matase, lana, etc.!


Calvin Klein

Gucci

Ralph Lauren


Costume National

Versace, cu detalii din piele