Frumusetea vine din interior/ Beauty comes from within

  
 Este curios faptul ca desi in prezent ma pasioneaza mult tot ce tine de frumusete, produse cosmetice, armonia dintre universul meu spiritual si imaginea exterioara pe care o transmit; nu pot sa zic ca am cresut intr-un astfel de spirit acasa. Nu tin minte sa fi imprumutat produse cosmetice de la mamica. Adevarul fiind ca nu am vazut-o niciodata sa foloseasca asa ceva, iar taticul meu zicea deseori ca:
 "O persoana e nascuta frumoasa si nu are nevoie de astfel de lucruri, fiind fumoasa pina la urma". Tin minte insa ca taticul se uita mai des decat ea in oglinda, isi aranja mustata, parul, se parfuma, fiind un barbat frumos dupa parerea mea.

Nu stiu daca din aceasta cauza mamica nu folosea cosmetice, sau pentru ca taticul era gelos si se temea ca ar atrage prea multa atentie mai apoi, cert este ca si acum la 50 de ani si ceva mamica nu are nici un rid si pare cu cel putin vreo zece ani mai tinara.
    Modul de viata de la tara, mereu in aer liber, hrana sanatoasa, dar mai ales - bunatatea inimii i-au dat aceasta frumusete naturala care ramane neatinsa de ani.
     Un suflet luminos, o inima curata si fara dusmanie sint atributele cele mai sigure pentru a fi frumoase oricand, chiar si atunci cind nu ne machiem in ziua respectiva. Fiti curajoase si iesiti afara impodobite doar de zimbetul de pe buze, bucuria interioara se va rasfringe si pe chip, iar cei din jur nici nu vor vedea ca ne lipseste rujul de buze, sau fardul.
Produsele de frumusete nu pot decat sa puna in valoare calitatile noastre, deci folositi-le ca un accesoriu util, ele nu pot sa estompeze nemultumirea sau starea noastra proasta de spirit, oricat de scumpe ar fi. Fiti fericite!